10 февр. 2012 г., 12:54

Приказка 

  Поэзия
400 0 0

По стъпките си

стъпвам,

с крилете си летя.

И думите изричам,

родени в моята душа.

Със длани

слънце нося -

от обич то

се топли

в моята ръка.

Очите виждат

своeто лице.

Приказката се разказва

тъй, както се живее тя...

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??