Feb 10, 2012, 12:54 PM

Приказка 

  Poetry
403 0 0

По стъпките си

стъпвам,

с крилете си летя.

И думите изричам,

родени в моята душа.

Със длани

слънце нося -

от обич то

се топли

в моята ръка.

Очите виждат

своeто лице.

Приказката се разказва

тъй, както се живее тя...

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??