Животът ми е приказка една
със феи чудновати и вълшебства,
с джуджета мили и безброй игри,
дотичали от мойто детство.
И боря се със вещици в нощта,
помагат ми там птици на доброто,
разперват нежно своите крила
и ме запазват тутакси от злото.
А то е там, във страшната гора
и никой с него вече не говори,
умряха принцове и други господа,
но злото пак успя да се пребори.
Сега голяма съм и вече знам,
че злото в нас не можем да избегнем,
но любовта е приказна страна -
към нея със душите да посегнем!
2005г.
© Ая Цонева Todos los derechos reservados