23 nov 2011, 16:53

Приказка със край 

  Poesía » De amor
650 0 4

Всяка приказка свършва, нали?

Няма страшно, аз вече го зная.

А навън монотонно вали...

Но дори и това не е краят.

И понеже съм силна жена,

аз ще мога с това да се справя -

и по пътя сама ще вървя,

и сама ще лекувам раните.

Ще посрещам зората сама,

със звездите сама ще мечтая.

И ще зная - напук на това

всъщност даже сега не е краят.

И макар да е тъжно, нали,

всеки сам да открива пътеки.

Няма страшно, дори да вали,

в мен все още е ден и е светло.

© Теодора Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??