Приказна пролет
имало едно време
цъфнали очи
***
Приказно лято
имало едно време
душù без дъно
***
Приказна есен
имало едно време
измити мисли
***
Приказна зима
имало едно време
бели погледи
(побългарена източна форма - не е хайку :))
© Ники Todos los derechos reservados
Хареса ми!