Jan 6, 2010, 11:07 AM

Приказни сезони 

  Poetry » East forms
712 0 2

 

Приказна пролет

имало едно време

цъфнали очи

 

***

 

Приказно лято

имало едно време

душù без дъно

 

***

 

Приказна есен

имало едно време

измити мисли

 

***

 

Приказна зима

имало едно време

бели погледи

 

 

(побългарена източна форма - не е хайку :))

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??