6.01.2010 г., 11:07 ч.

Приказни сезони 

  Поезия » Източни форми
711 0 2

 

Приказна пролет

имало едно време

цъфнали очи

 

***

 

Приказно лято

имало едно време

душù без дъно

 

***

 

Приказна есен

имало едно време

измити мисли

 

***

 

Приказна зима

имало едно време

бели погледи

 

 

(побългарена източна форма - не е хайку :))

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??