20 jun 2021, 7:37

Прикрита външност 

  Poesía » Filosófica
200 0 0

Зеленико зелена,

в Странджа родена,

хубав цвят имаш ти

галещ моите очи.

Изправен, красив,

привлекателен и жив,

но с външността си

прикриващ отровата,

както човекът

завистта и злобата!

© Никола Яндов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??