Jun 20, 2021, 7:37 AM

Прикрита външност 

  Poetry » Phylosophy
199 0 0

Зеленико зелена,

в Странджа родена,

хубав цвят имаш ти

галещ моите очи.

Изправен, красив,

привлекателен и жив,

но с външността си

прикриващ отровата,

както човекът

завистта и злобата!

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??