27 ene 2017, 12:36

Приласкай ме 

  Poesía » De amor
334 2 5

Превърни се във волно море –
страховито, рушащо и бурно,
помети със вълна страховете ни,
много спешно... знам, че е трудно. 

Потопи ги до дъно... сега,
няма време да чакаме прoлет,
тази силна, безкрайна тъга,
ще ни смаже... готви се за полет.

Приласкай ме във твоя безкрай,
потопи ме във твойта стихия,
ти – окото на буря...  аз – рай,
от вината, за теб ще се скрия.

Загърни ме със ласка – вълнà,
разруши остарели порядки,
аз съм твойта желана земя,
ти си мойта безкрайна загадка.


 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??