27 янв. 2017 г., 12:36

Приласкай ме 

  Поэзия » Любовная
341 2 5

Превърни се във волно море –
страховито, рушащо и бурно,
помети със вълна страховете ни,
много спешно... знам, че е трудно. 

Потопи ги до дъно... сега,
няма време да чакаме прoлет,
тази силна, безкрайна тъга,
ще ни смаже... готви се за полет.

Приласкай ме във твоя безкрай,
потопи ме във твойта стихия,
ти – окото на буря...  аз – рай,
от вината, за теб ще се скрия.

Загърни ме със ласка – вълнà,
разруши остарели порядки,
аз съм твойта желана земя,
ти си мойта безкрайна загадка.


 

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??