Jan 27, 2017, 12:36 PM

Приласкай ме 

  Poetry » Love
340 2 5

Превърни се във волно море –
страховито, рушащо и бурно,
помети със вълна страховете ни,
много спешно... знам, че е трудно. 

Потопи ги до дъно... сега,
няма време да чакаме прoлет,
тази силна, безкрайна тъга,
ще ни смаже... готви се за полет.

Приласкай ме във твоя безкрай,
потопи ме във твойта стихия,
ти – окото на буря...  аз – рай,
от вината, за теб ще се скрия.

Загърни ме със ласка – вълнà,
разруши остарели порядки,
аз съм твойта желана земя,
ти си мойта безкрайна загадка.


 

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??