8 ago 2009, 12:31

Прилича на болка 

  Poesía » Otra
1673 1 25

Прилича на болка... Рано е.
Сълзи затварят прозорците.
Океани въртят се в себе си...
Думи увяхват във надписи.

Прилича на трясък... Крясъкът!
Гълъб прескача главата си.
Животите стават мънички,
скалите се сливат с пясъка.

Прилича на жажда... Трябват ми
книга с разрошени страници,
прашните трéли на вятъра, 
младост, нарамила раница...

Прилича на спомен... Тихо е.
Скоро започва празникът –
в морето се връща пяната,
скалите се сливат с пясъка.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??