18 abr 2014, 20:00

Прилика 

  Poesía » De amor
494 0 0



Говори ми с думи. Нека да са сто!
Сто пъти ми кажи, че ме обичаш!
Дори и пеперудите потрепват в стон, 
че с теб ужасно много си приличаме.

Лудетина! Такава вечно съм била – 
все търся си белята! Безобразно!!!
Дадеш ли кокал, хапя цялата ръка,
а после се усмихвам – празнично…

Но ти си същият! Не си мисли, 
че по нещо сме различни с тебе.
Затова се вгледах в твоите очи
и патенцето грозно стана лебед.


28.02.2014



© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??