17 mar 2013, 12:02

Принцеса в оставка 

  Poesía
515 0 5

 

Омръзна ми да бъда все принцеса

за принцове, които не разбират

и мислят, паднала съм от небето,

та чак съм до наивност доверчива.

 

И не ми достига само чаша вино,

че красиви чак да ми се видят…

Много често ставам на „любима”

на такива, дето обич им се свиди.

 

И се облизват, достигнем ли вратата,

защо си мислят, че ще ги целувам!?

Не съм от вчера… нося си главата,

а пък и от жаби вече се страхувам.

 

Омръзна ми да бъда все принцеса

за принцове, които търсят заигравка,

не съм наивна и ще го докажа, ето,

принцесата подава днес оставка.

 

 

12.03.2013

 

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??