Омръзна ми да бъда все принцеса
за принцове, които не разбират
и мислят, паднала съм от небето,
та чак съм до наивност доверчива.
И не ми достига само чаша вино,
че красиви чак да ми се видят…
Много често ставам на „любима”
на такива, дето обич им се свиди.
И се облизват, достигнем ли вратата,
защо си мислят, че ще ги целувам!?
Не съм от вчера… нося си главата,
а пък и от жаби вече се страхувам.
Омръзна ми да бъда все принцеса
за принцове, които търсят заигравка,
не съм наивна и ще го докажа, ето,
принцесата подава днес оставка.
12.03.2013
© Сияна Георгиева Все права защищены
Благодаря, приятели!
Хубава вечер!