17 abr 2012, 13:49

Принцът малък 

  Poesía » Filosófica
536 0 4

Улисан във стремежи по необятни синева,

принцът малък своите копнежи не разбра!

Кончета сребристи гонеше с усмивка на лице,

а пропускаше трепетите на детското сърце!

 

И все бягаше ли, бягаше - рози да бере

и от лисици златни прежда да преде!

Изпусна даже изгрева веднъж,

за да бърбори с калинките във влажната ръж!

 

Минаха изгрев, та два, та три,

принцът малък остана буболечки да брои!

 

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??