15 nov 2008, 13:04

Принцът пешеходец:) 

  Poesía » Otra
583 0 7
Търся принца пешеходец
не оня с белия кон
Търся принца вестоносец
не оня дето побеждава дракони
Не искам чудеса
не искам дарове
А само след девет планини в десета
за мене босичък да дойде
за да ми съобщи че съм принцеса!  :)

© Вени Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??