Nov 15, 2008, 1:04 PM

Принцът пешеходец:) 

  Poetry » Other
582 0 7
Търся принца пешеходец
не оня с белия кон
Търся принца вестоносец
не оня дето побеждава дракони
Не искам чудеса
не искам дарове
А само след девет планини в десета
за мене босичък да дойде
за да ми съобщи че съм принцеса!  :)

© Вени Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??