15 нояб. 2008 г., 13:04

Принцът пешеходец:) 

  Поэзия » Другая
580 0 7
Търся принца пешеходец
не оня с белия кон
Търся принца вестоносец
не оня дето побеждава дракони
Не искам чудеса
не искам дарове
А само след девет планини в десета
за мене босичък да дойде
за да ми съобщи че съм принцеса!  :)

© Вени Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??