29 may 2007, 22:17

Природа 

  Poesía
446 0 1
 Природа
 
 Дървета.
 Редуват се бяло и зелено,
 и розово даже.
 Небето.
 До синьо ослепено
 слънцето иска да покаже.
 Хълмове, поля
 а над тях - мараня.
 Странно - дъждът го няма,
 няма капчица дори,
 сякаш е измама
 а слънцето гори ли, гори...
 Странно да,
 какво ще стане стане с тази красота ?
 Къде ще изчезне спокойното зелено?
 За бялото знам - то си е там.
 Но за розовото най ще ни боли.
 Нали е то едното вдъхновение,
 което живи ни държи.
 
 12.05.2007 10:10

© СинчецЪ ИвановЪ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??