6 jun 2014, 21:13

Пристанища 

  Poesía » De amor
332 0 3



                             ПРИСТАНИЩА

 

                             Ръцете ти са моето пристанище,

                             когато ме отвеят ветровете...

                             Но аз не мога да разчитам знаците

                             на твоето пропадане

                             и страховете ти.

                             Пускам сетното писмо в бутилка,

                             с надежда да ме чакаш в Гиза

                             и давам рома на моряците...

 

                             Писмото ще го върне бризът...

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??