6.06.2014 г., 21:13 ч.

Пристанища 

  Поезия » Любовна
329 0 3



                             ПРИСТАНИЩА

 

                             Ръцете ти са моето пристанище,

                             когато ме отвеят ветровете...

                             Но аз не мога да разчитам знаците

                             на твоето пропадане

                             и страховете ти.

                             Пускам сетното писмо в бутилка,

                             с надежда да ме чакаш в Гиза

                             и давам рома на моряците...

 

                             Писмото ще го върне бризът...

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??