18 oct 2009, 23:53

Пристигам гола... само по Сърце 

  Poesía » De amor
2588 0 30

 

 

Загубих своите одежди

някъде по пътя си към теб...

Наметната съм със надежди,

без много вяра и късмет!

Флиртуваха със мен ръце -

за плът копнели, за безнежност!

При теб пристигам по Сърце,

съблечена съм, но безгрешна!

 

Какво е голотата ми за теб?

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??