Загубих своите одежди
някъде по пътя си към теб...
Наметната съм със надежди,
без много вяра и късмет!
Флиртуваха със мен ръце -
за плът копнели, за безнежност!
При теб пристигам по Сърце,
съблечена съм, но безгрешна!
Какво е голотата ми за теб?
© Неделина Кабаиванова Всички права запазени