Oct 18, 2009, 11:53 PM

Пристигам гола... само по Сърце 

  Poetry » Love
2607 0 30

 

 

Загубих своите одежди

някъде по пътя си към теб...

Наметната съм със надежди,

без много вяра и късмет!

Флиртуваха със мен ръце -

за плът копнели, за безнежност!

При теб пристигам по Сърце,

съблечена съм, но безгрешна!

 

Какво е голотата ми за теб?

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??