15 sept 2008, 20:04

Притча за дъга 

  Poesía » De amor
825 0 11


ПРИТЧА ЗА ДЪГА


 


Не мога без теб –

изплакала реката

и плиснала сълзи

навътре в гората.

 

 

Не мога със теб –

изстенала земята

и хвърлила камък

дълбоко във водата.

 

 

Това е съдба –

изръмжал водопадът

и хвърлил надолу

със сила реката.

 

 

А тя заискряла,

разбила скалата.

И някъде там

изгряла дъгата.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??