19 ene 2008, 14:27

Притихнала луна... 

  Poesía » Otra
1578 0 28

Пълна луна,
изпълва празния ми свят,
излива свойта светла длан...

(пречиства мойто черногледство)


Трепереща луна,
внася ритъм в глухия ми свят,
стъпва с гладки стъпки...

(приглажда мойте гънки)


Сива луна,
извива четка - пропила цветни гами,
оцветява недовършена картина...

(посочва моя бъдещ път)


Бездушна луна,
възкресява моята душевност, закърняла,
впива в мен своята мечта...

(принуждава ме да усетя любовта)


Притихнала,

замисля ме над думи,
неизречени...


П.С.  Не съм много сигурна, че е сполучливо! Малко по-различно е от другите ми стихчета...

© Зузка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??