22 feb 2019, 16:04

Привечер 

  Poesía » Del paisaje
658 0 2

Привечер

 

Един огромен облак

приклопи огромното око на слънцето.

Вечерникът си шепне със листата.

На всяко казва малкото му име,

на всяко ще измисли хубав сън.

 

Душата ми – вечерник неповял.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??