22 февр. 2019 г., 16:04

Привечер 

  Поэзия » Пейзажная
660 0 2

Привечер

 

Един огромен облак

приклопи огромното око на слънцето.

Вечерникът си шепне със листата.

На всяко казва малкото му име,

на всяко ще измисли хубав сън.

 

Душата ми – вечерник неповял.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??