6 may 2007, 0:50

Приветствай ме  

  Poesía
619 0 17
Приветствай ме -
като кралица на сърцето си ме призови.
В черни, мрачни нощи -
ръце като змии около мен извий.

Нека е зловещо.
Нека ме боли!
Обичам те безнадеждно,
кой ли от това ще ме спаси?!


© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??