6.05.2007 г., 0:50 ч.

Приветствай ме  

  Поезия
620 0 17
Приветствай ме -
като кралица на сърцето си ме призови.
В черни, мрачни нощи -
ръце като змии около мен извий.

Нека е зловещо.
Нека ме боли!
Обичам те безнадеждно,
кой ли от това ще ме спаси?!


© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??