7 may 2017, 21:40  

Привиквам 

  Poesía » De amor
296 1 8

 

Понякога привиквам да те няма,
не те и търся в спомен уморен,
заривам въглените си в дълбока яма,
не искам да изгарям в този ден.

Понякога привиквам да не страдам,
надсмивам се над силната тъга,
в ръцете на надеждата полягам,
и нежно се отдавам на нощта.


Понякога привиквам да ме няма,
с душата си – при теб,  със тяло – тук,
живея ту в комедия, ту в драма...
Обичам те... без ред, без час, без звук...

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??