8 may 2011, 17:39

Приятели 

  Poesía
569 0 4

Приятели

 

Нали уж бяхме верни приятели,

щяхме да си помагаме ние до гроб.

Но как станахте такива предатели

и на дружбата обърнахте гръб?

 

Не си ли спомняхте как си обещавахме,

че никога не ще се разделим,

как през трудностите преминавахме

като през стени от дим?

 

Всичко бе тъй по-лесно тогава.

Прекрасен бе животът през нашите очи.

Но всичко бързо потъна в забрава,

щом светът ни оплете в свойте лъжи.

© Патрисия Параскевова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубав стих!Поздрав!
  • Много много хубаво
  • Жалко е, че все по-често се случва да те предаде приятел...
  • Наистина това е едно произведение с много дълбок смисъл. За жалост аз лично съм се уверила в тези думи......
Propuestas
: ??:??