Котенце си има Деси.
- Хей, приятелче, къде си?
В храстите ли пак се мушна,
я ела тук да те гушна!
В двора с него си играе
цял ден и не ще да знае
нито книжки, ни спане…
Гледай ти какво дете!
Котето се умори,
с нокти драсна я дори.
- Ех, приятелче добричко,
нищо, аз си те обичкам!
© Мария Todos los derechos reservados