Jul 23, 2011, 11:36 AM

Приятели 

  Poetry » For kids
981 0 21

 

  Котенце си има Деси.

  - Хей, приятелче, къде си?

  В храстите ли пак се мушна,

  я ела тук да те гушна!

 

  В двора с него си играе

  цял ден и не ще да знае

  нито книжки, ни спане…

  Гледай ти какво дете!

 

  Котето се умори,

  с нокти драсна я дори.

  - Ех, приятелче добричко,

  нищо, аз си те обичкам!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??