С теб ще останем
приятели до гроб,
независимо каква
е волята на Бог!
Ще вървиме заедно
по пътя свой и
ще влизаме заедно в бой.
Ще се борим за
нашето приятелство
и няма да споменаваме
думата "предателство"!
Нека не се разделяме,
нека всичко да си поделяме.
Запомни от мене едно:
С теб ще останем
приятели до гроб,
независимо каква
е волята на Бог!
© Катерина Илиянова Todos los derechos reservados