14.11.2008 г., 14:05 ч.

Приятели 

  Поезия
716 0 4

С теб ще останем
приятели до гроб,
независимо каква
е волята на Бог!

Ще вървиме заедно
по пътя свой и

ще влизаме заедно в бой.
Ще се борим за
нашето приятелство
и няма да споменаваме
думата "предателство"!

Нека не се разделяме,
нека всичко да си поделяме.
Запомни от мене едно:
С теб ще останем
приятели до гроб,
независимо каква
е волята на Бог!

© Катерина Илиянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??