10 may 2018, 22:55

Приятелите винаги остават 

  Poesía » Filosófica
987 1 1

 Приятелите винаги остават

 

Приятелите винаги остават,

усещат болката в твоята душа!

Когато имаш трудности не те забравят,

до теб са, държат и твоята ръка.

 

Приятелите винаги остават,

не тези с чиния и с чаша в ръка!

А тези които те посрещат с усмивка,

и те попитат просто. Как ти мина деня?

 

Приятелите винаги остават,

не само когато имаш ти парá.

А в трудности проблеми и немотия,

това е Истината и тя е единственна!

 

Приятелите винаги остават,

в Радост, Мъка, Болка и Тъга!

До теб са те, никога не те забравят.

Те са Истинските! С теб до края на Живота!

 

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??