Приятелите винаги остават
Приятелите винаги остават,
усещат болката в твоята душа!
Когато имаш трудности не те забравят,
до теб са, държат и твоята ръка.
Приятелите винаги остават,
не тези с чиния и с чаша в ръка!
А тези които те посрещат с усмивка,
и те попитат просто. Как ти мина деня?
Приятелите винаги остават,
не само когато имаш ти парá.
А в трудности проблеми и немотия,
това е Истината и тя е единственна!
Приятелите винаги остават,
в Радост, Мъка, Болка и Тъга!
До теб са те, никога не те забравят.
Те са Истинските! С теб до края на Живота!
© Валентин Миленов All rights reserved.