10.05.2018 г., 22:55 ч.

Приятелите винаги остават 

  Поезия » Философска
955 1 1

 Приятелите винаги остават

 

Приятелите винаги остават,

усещат болката в твоята душа!

Когато имаш трудности не те забравят,

до теб са, държат и твоята ръка.

 

Приятелите винаги остават,

не тези с чиния и с чаша в ръка!

А тези които те посрещат с усмивка,

и те попитат просто. Как ти мина деня?

 

Приятелите винаги остават,

не само когато имаш ти парá.

А в трудности проблеми и немотия,

това е Истината и тя е единственна!

 

Приятелите винаги остават,

в Радост, Мъка, Болка и Тъга!

До теб са те, никога не те забравят.

Те са Истинските! С теб до края на Живота!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??