Затворим ли за миг очите,
ще видим колко път зад нас лежи!
Как бързо времето отлитна,
колко малки бяхме, а сега сме големи жени!
Колко трудности заедно изживяхме
и пак бяхме най-добрите на света!
Всяка по пътя си вървеше,
но в края винаги се срещахме
и никоя от нас не се замисли
кое така дълбоко ни сближи!
И през тежки трудни дни
опора една за друга бяхме,
над всяка злоба и ненавист
нашето приятелство градяхме!
И всеки път, когато
нещо лошо ни тежеше,
усмивките си бодро слагахме
и гордо напред продължавахме!
Това никога не трябва да забравяме,
дори и трудности да срещаме сега,
за нашето голямо приятелство
това е само грешна спирка по пътя!
© Диана Todos los derechos reservados