10.03.2009 г., 22:37 ч.

Приятелки 

  Поезия » Друга
567 0 0

Затворим ли за миг очите,

ще видим колко път зад нас лежи!

Как бързо времето отлитна,
колко малки бяхме, а сега сме големи жени!

Колко трудности заедно изживяхме

и пак бяхме най-добрите на света!

Всяка по пътя си вървеше,
но в края винаги се срещахме
и никоя от нас не се замисли
кое така дълбоко ни сближи!

И през тежки трудни дни

опора една за друга бяхме,

над всяка злоба и ненавист
нашето приятелство градяхме!

И всеки път, когато
нещо лошо ни тежеше,

усмивките си бодро слагахме

и гордо напред продължавахме!

Това никога не трябва да забравяме,

дори и трудности да срещаме сега,

за нашето голямо приятелство

това е само грешна спирка по пътя!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??