25 ago 2009, 19:57

Приятелки 

  Poesía » Civil
498 0 3

Ние сме безкрайно волни,

влюбени и непокорни,

може би декор в пейзажа,

не дъгите на паважа.

 

Но умеем да пресмятаме,

улиците да премятаме,

в песен лека на забравата,

за Ямайка и за хората.

 

Разговорите - дават музите,

чашките - сълзи по бузите,

цветовете по полянката

дават повод на седянката.

 

Знаем, че не си приличаме,

сутрин мразим се, вечер - обичаме,

но накуп, дори за кратко,

винаги е много сладко.

 

19.08.2009г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??