4 jul 2008, 8:31

Приятелство! 

  Poesía » Versos blancos
654 1 0
Приятел е някой, който ни връща,
когато нашият дух се нуждае да се повдигне.
Приятел е някой, който ние ценим,
за нашата дружба е дар.
Приятел е някой, който запълва живота ни
с красота, забавления и благосклонност.
И прави цял света ни!
И  живота в него по-добър и по-щастлив,
 за да сме завинаги един до друг.

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??