4.07.2008 г., 8:31 ч.

Приятелство! 

  Поезия » Бели стихове
651 1 0
Приятел е някой, който ни връща,
когато нашият дух се нуждае да се повдигне.
Приятел е някой, който ние ценим,
за нашата дружба е дар.
Приятел е някой, който запълва живота ни
с красота, забавления и благосклонност.
И прави цял света ни!
И  живота в него по-добър и по-щастлив,
 за да сме завинаги един до друг.

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??