4 июл. 2008 г., 08:31

Приятелство! 

  Поэзия » Белые стихи
652 1 0
Приятел е някой, който ни връща,
когато нашият дух се нуждае да се повдигне.
Приятел е някой, който ние ценим,
за нашата дружба е дар.
Приятел е някой, който запълва живота ни
с красота, забавления и благосклонност.
И прави цял света ни!
И  живота в него по-добър и по-щастлив,
 за да сме завинаги един до друг.

© Пацо Танчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??