25 ene 2014, 23:39

Приятелство 

  Poesía » De amor
483 0 0

 

Когато болката надделее над всичко 
и самотата те кара да страдаш,
когато сърцето остане самичко 
и започнеш отново да падаш,
спомни си кой бе за тебе опора,
преди да прошепнеш "Махни се",
и кой си замина след спора,
безмълвно крещейки "Върни се".

Дано си си взела поука,
аз зная, че мислиш за него,
но когато отново си тука 
и обади се твоето его,
спомни си кой се оказа предател,
без съвест, студен като глетчер,
спомни си кой бе за тебе приятел,
когато друг го измести за вечер.

© Живко Енев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??