18 oct 2009, 20:21

Приятелството... 

  Poesía » Otra
607 0 0

 

Приятелството е вечно, вечно,

ако сме били приятели добри,

ако то не е било лъжовно,

в себе си запазваш топли спомени.


Приятелите вечно се карат,

а после за пореден път си прощават.

Жертват себе си за другаря,

който услугите ти не забравя.


С приятели прекарваш си весело,

с приятели споделяш времето тъжно.

Но, когато ти си сам на света,

имаш само един приятел - на име Самота.

© Станислава Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??