Приятелството е вечно, вечно,
ако сме били приятели добри,
ако то не е било лъжовно,
в себе си запазваш топли спомени.
Приятелите вечно се карат,
а после за пореден път си прощават.
Жертват себе си за другаря,
който услугите ти не забравя.
С приятели прекарваш си весело,
с приятели споделяш времето тъжно.
Но, когато ти си сам на света,
имаш само един приятел - на име Самота.
© Станислава Димова All rights reserved.